0344 - 76 75 99
06 - 363 113 29
Met een objectieve blik bereik ik voor jou
de beste koopovereenkomst

Ons werkgebied

Landelijk wonen, maar toch centraal in Nederland. Dát is de Betuwe. Tussen de Waal en de Linge ligt deze prachtige streek met slingerende dijken en boomgaarden vol fruitbomen. Maak kennis met de idyllische dorpen en oude stadjes die de Betuwe rijk is.


 

Acquoy

Het Fundament Aankoopmakelaardij AcquoyLigt in het gebied van de Hollandse Waterlinie met de “Betuwse Toren van Pisa”.

Asperen

Het Fundament Aankoopmakelaardij AsperenIn de gemeente Lingewaal gelegen stadje met diverse prachtige rijksmonumenten en heeft zo’n 3250 inwoners. 

Beesd

Het Fundament Aankoopmakelaardij BeesdTot 1 januari 1978 een zelfstandige gemeente. Een deel van Beesd is beschermd dorpsgezicht.

Beusichem

Aankoopmakelaardij Het Fundament BeusichemEnkele kilometers ten oosten van Culemborg gelegen. Het noorden van het dorp ligt aan de Lekdijk. 

Buren

Het Fundament Aankoopmakelaardij BurenVestingstadje met een historische kern. Telt ca. 2200 inwoners. Verkreeg stadsrechten in 1395. Noemt zich "Oranjestad”.

Buurmalsen

Het Fundament Aankoopmakelaardij BuurmalsenGelegen ten noorden van Geldermalsen, oorspronkelijk onderdeel van Heerlijkheid Buren. Telt ca. 1000 inwoners.
Cothen
Cothen is deel van de gemeente Wijk bij Duurstede. Er zijn ongeveer 2500 inwoners. Cothen is al een oude plaats, er zijn 27 rijksmonumenten. Langs de Kromme Rijn loop je zuidwaarts naar Dorestad en noordwaarts naar Utrecht.

Culemborg

Het Fundament Aankoopmakelaardij CulemborgVoeger noemde men het Kuilenburg, stad in Neder-Betuwe. Telt ca. 28000 inwoners. Oorspronkelijk handelsdorp, gelegen op de stroomrug van het riviertje de Meern en de oeverwal van de Lek.

Den Oord

Den Oord is een kleine buurtschap en ligt op de grens van Houten en Wijk bij Duurstede. Rust, landelijk en groen.Met zo'n 50 bewoners een kleine gemeenschap.

Deil

Het Fundament Aankoopmakelaardij DeilGelegen in de Tielerwaard in de Betuwe. Met name bekend vanwege het gelijknamige “Knooppunt Deil”. 

Echteld

Het Fundament Aankoopmakelaardij EchteldDorpje in Neder-Betuwe iets ten oosten van Tiel en heeft ca. 1200 inwoners. Gelegen tussen de rivier de Waal en de A15.

Enspijk

Het Fundament Aankoopmakelaardij EnspijkHeeft ca. 565 inwoners. De historie hangt samen met die van het geslacht Pieck.

Erichem

Het Fundament Aankoopmakelaardij ErichemDorpje in het oude Graafschap Buren. Hoorde vanouds bij Asch en valt sinds 1811 onder de gemeente Buren. Het dorp telt ca. 500 inwoners.

Geldermalsen

Het Fundament Aankoopmakelaardij GeldermalsenLigt op de westerlijke uithoek van de provincie Gelderland, een deel van de Betuwe (Tielerwaard). Aan de noordzijde grenzend aan de rivier de "Linge”.

Gellicum

Het Fundament Aankoopmakelaardij GellicumMet ca. 300 inwoners is Gellicum een klein dorpje langs de Linge gelegen. Onderdeel van één van de 11 dorpen van Geldermalsen. 

Haaften

Het Fundament Aankoopmakelaardij HaaftenDijkdorp aan de Waal in de stedendriehoek van Utrecht, Tiel en Gorinchem. Het grootste dorp binnen de gemeente Neerijnen met ca. 3020 inwoners. 

Heesselt

Het Fundament Aankoopmakelaardij HesseltLigt aan de Waalbandijk tussen Varik en Opijnen.

Hellouw

Het Fundament Aankoopmakelaardij HellouwDorpje in de gemeente Neerijnen, aan de rivier de Waal. Ca. 950 inwoners. Gelegen tussen Haaften en Herwijnen.

Heukelum

Het Fundament Aankoopmakelaardij HeukelumGelegen in de voormalige Zuid-Hollandse gemeente. Aan de Zuiderlijke oever van de rivier de Linge. Heeft een wandel/ fietspontje over de Linge naar Kedichem.

Herwijnen

Het Fundament Aankoopmakelaardij HerwijnenLigt in de Tielerwaard in de Betuwe en valt in de gemeente Lingewaal. Ca. 2500 inwoners. Er is een veerpond over de Waal naar Brakel.

Ijzerdoorn

Het Fundament Aankoopmakelaardij IjzerdoornDit dorpje ligt aan de Waal en telt ca. 1000 inwoners. Gelegen in de gemeente Neder-Betuwe. Tot 1923 een zelfstandige gemeente.

Ingen

Het Fundament Aankoopmakelaardij IngenHet dorp ligt aan de rivier de Rijn en heeft een veerpont (Geldersweert) naar Elst. 

Kapel-Avezaath

Het Fundament Aankoopmakelaardij Kapel-Avezaath

Dorp in de gemeente Buren, gelegen in de Tielerwaard. Telt ca. 1382 inwoners. 

Kesteren

Het Fundament Aankoopmakelaardij KesterenHoofdzakelijk op de agrarische sector gericht en staat in het teken van fruitteelt, maar ook boomkwekerijen. Kesteren telt ruim 5000 inwoners en vervult een streekfunctie.
Langbroek                             
Langbroek, landelijk leven dat zich vooral langs de Langbroekerdijk afspeelt. Langbroek heeft ongeveer 2000 inwoners. De plaats is bekend om de vele kastelen. Je woont zowel dichtbij Wijk bij Duurstede als de Utrechtse Heuvelrug. 

Leerdam

Het Fundament Aankoopmakelaardij LeerdamGlasstad in de provincie Zuid-Holland. Met de glasfabriek internationaal bekend als "Royal Leerdam”.

Lienden

Het Fundament Aankoopmakelaardij LiendenHet dorp staat vooral bekend om zijn fruitteelt. Tot 1999 was het een zelfstandige gemeente. Aantal inwoners ca. 6000.

Maurik

Het Fundament Aankoopmakelaardij MaurikGelegen tussen Tiel en Wijk bij Duurstede. Valt onder de gemeente Buren. Met mooi recreatiegebied het Eiland van Maurik.

Meteren

Het Fundament Aankoopmakelaardij MeterenVroeger stond er een slot in Meteren met de naam "Huis Meteren”. Vlakbij heeft ook Huis Blanckenstijn gestaan. 

Neerijnen

Het Fundament Aankoopmakelaardij NeerijnenKlein dorpje met het prachtige Kasteel Neerijnen. Neerijnen heeft ongeveer 450 inwoners.

Ochten

Het Fundament Aankoopmakelaardij OchtenLandbouw en fruitteelt waren vroeger belangrijke inkomstenbronnen. Tegenwoordig is het grootste deel van de inwoners buiten het dorp werkzaam. Gelegen aan de Waal. 

Ophemert

Het Fundament Aankoopmakelaardij OphemertDorpje aan de oever van de Waal tussen Zennewijnen en Varik. Heeft een kasteel “Kasteel Ophemert” met slotgracht. 

Opijnen

Het Fundament Aankoopmakelaardij OpijnenDorp in de Tielerwaard met ca. 1050 inwoners. Gelegen ten oosten van Neerijnen, nabij Zaltbommel. 

Ravenswaaij

Het Fundament Aankoopmakelaardij RavenswaaijRavenswaaij is een klein dorpje in de gemeente Buren dat stamt uit de 12e eeuw. Het heeft ca. 190 inwoners.

Rhenoy

Het Fundament Aankoopmakelaardij RhenoyStaat al jaren bekend om het ooievaarsnest dat midden in het dorp staat. Gelegen langs de Linge en telt ca. 670 inwoners.

Rumpt

Het Fundament Aankoopmakelaardij RumptDe dorpskern ligt aan de rivier de “Linge”. Via een brug is het naburige Beesd te bereiken. Telt ca. 890 inwoners.

Steenen Brug

Steenen Brug is een buurtschap valt onder het dorp Langbroek. Je woont hier tussen op het platteland tussen Wijk bij Duurstede en de Heuvelrug in. 

Tiel

Het Fundament Aankoopmakelaardij TielIs een Hanzestad in de Betuwe met ca. 42.000 inwoners. Gelegen langs de rivier de Waal, met Flipje als mascotte.

Tricht

Het Fundament Aankoopmakelaardij TrichtLigt langs het idyllische riviertje de "Linge” en staat bekend om zijn bloesem. Ca. 2300 inwoners.

Tuil

Het Fundament Aankoopmakelaardij TuilDorp in “Rivierenland” onderdeel van de gemeente Neerijnen. Grenst in het oosten aan Waardenburg. Ca. 630 inwoners.

Varik

Het Fundament Aankoopmakelaardij VarikEen Betuws dorpje in de Gemeente Neerijnen, gelegen aan de Waalbandijk. Tot 1978 een zelfstandige gemeente met ca. 920 inwoners.

Waardenburg

Het Fundament Aankoopmakelaardij WaardenburgVroegere benaming “Hiern”. Waardenburg komt van het in 1265 gestichte “Kasteel Waardenburg” en heeft ca. 2330 inwoners. 
Wijk bij Duurstede
Aan de rand van de Lek ligt Wijk bij Duurstede, Een historisch stadje met zowel oude als moderne huizen. Een haven aan de Lek, kasteel Dorestad en leuke evenenementen door het jaar heen. Wijk heeft ongeveer 17.350 inwoners.

Zennewijnen

Het Fundament Aankoopmakelaardij ZennewijnenIs een buurtschap in de Betuwe, gelegen aan de Waal tussen Passewaaij en Tiel in. Zennewijnen heeft ca. 150 inwoners.

Zoelen

Het Fundament Aankoopmakelaardij ZoelenLigt ten noorden van Tiel. Kasteel Soelen, de molen en de Korenbloem zijn bezienswaardig. Ca. 1400 inwoners.