Vanaf het moment dat wij aangaven dat wij een huis wilden gaan kopen, werd Natascha helemaal enthousiast. Ze heeft ons tips gegeven, door bijvoorbeeld eerst uit te zoeken wat wij niet wilden aan een huis. Dit was inderdaad een goede tip, zo werd het een stuk makkelijker om te bepalen wat we wel wilden. Daarna hebben we een top 3 gemaakt van de huizen die we graag wilden bezichtigen en Natascha regelde alle afspraken tussen ons en de verkopende makelaar. Bij de bezichtigingen heeft Natascha tips gegeven waar we op moesten letten en die hebben we na elke bezichtiging ook uitvoerig besproken. Natascha laat duidelijk haar mening horen, wat heel prettig is want zo kan je zelf tot andere inzichten komen. Tegelijkertijd laat Natascha je in je waarde als je een andere mening hebt. Ook dat is prettig, want je koopt een huis voor jezelf en niet omdat iemand anders vindt dat je dat moet doen.

Na een aantal bezichtigingen bij verschillende huizen hadden we de knoop doorgehakt en gingen we een bod uitbrengen. Ook hierbij heeft Natascha alle contact gehad en teruggekoppeld aan ons. Uiteindelijk heeft dit ervoor gezorgd dat wij binnen anderhalf uur een huis hadden gekocht en dat kwam Natascha ons vertellen door met een flesje bubbels op de stoep te staan. Dat was echt een originele manier om dit te komen te vertellen.

Hierna komt het officiële gedeelte en ook daar hebben wij geen omkijken naar gehad. Van het maken van afspraken tot aan de daadwerkelijke overdracht heeft Natascha alles tot in de puntjes begeleid. Wij zijn hier heel erg blij mee en zullen toekomstige huizenbezitters Natascha aanbevelen.

Maaike en Paul van ‘t End