De makelaar is integer, blijft dicht bij zichzelf (dat is een uitnodiging hetzelfde te doen) en ontzorgt tot in de puntjes, is betrokken, levert kwalitatief uitstekend werk af en gewoon een heel fijne vakvrouw. Ik denk dat het haar kracht is louter als aankoopmakelaar haar beroep uit te voeren. Mooi detail is dat zij ook taxateur is, dus je weet gewoon dat ze van wanten weet. De makelaar straalt rust, kennis en vertrouwen uit & toonde interesse in mij als persoon. Het was duidelijk dat ik mijn gevoel mocht laten spreken (kopen doe je op gevoel) en dat zij mij met beide beden op de grond zou houden met de feiten. En zo geschiede. Mensenkennis heeft ze ook; ze had al vrij snel een profiel voor mij opgesteld, wat haar zoekopdracht zou worden. Ik waaierde alle kanten uit, maar zij hield het behapbaar. Ik raad iedereen aan van haar kwaliteiten te profiteren!